Profielen

Binnen het project voorzien we de Knack-games te gebruiken voor een aantal knelpuntberoepen en een aantal interne loopbaantrajecten.

Hieronder vind je de profielen die op vandaag gecreëerd werden. Wens je meer info over deze profielen, of wil je ze ook als bedrijf gaan gebruiken en testen? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Verpleegkundige
Dit profiel wordt momenteel door meer dan 100 functiehouders getest, zodat we op basis van deze data een nieuw profiel kunnen genereren. Wens je dit profiel te testen? Dat kan via deze link en code ZWP2.

 

Technieker (full)
Dit is een open profiel, waarbij we vooral functiehouders uitnodigen om de games te spelen. Dit kan via deze link met code 4DE4.

 

Uitzendconsulent
Dit is een open profiel, waarbij we vooral huidige functiehouders uitnodigen om de games te spelen. Dit kan via deze link met code DVYG.

 

Operator
Dit is een open profiel, waarbij we vooral huidige functiehouders uitnodigen om de games te spelen. Dit kan via deze link met code X53X.

 

Heftruckbestuurder
Dit is een open profiel, waarbij we vooral huidige functiehouders uitnodigen om de games te spelen. Dit kan via deze link met code 7DVV.

 

Leidinggevende productie
Dit is een open profiel, waarbij we vooral huidige functiehouders uitnodigen om de games te spelen. Dit kan via deze link met code GV5D.

 

Ik ben geïnteresseerd in één van deze profielen!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Profiel